Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Queen


Σε dvd/bluray θα κυκλοφορήσει υλικό για την ζωή του απόλυτου rock' n' roll συγκροτήματος που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του σε όλη την ιστορία της παγκόσμιας rock μουσικής σκηνής, και όχι μόνο.
Το διπλό αυτό dvd, που θα ονομάζεται Days of our lives, θα περιλαμβάνει πλούσιο αρχείο από τις κατά καιρούς ζωντανές εμφανίσεις των Queen, συνεντεύξεις από όλα τα μέλη και πολλές ζουμερές λεπτομέρειες για όλη την πορεία τους στη διάρκεια του χρόνου. Από το 1971 που τα 4 μέλη συναντήθηκαν για να ξεκινήσουν να γράφουν ιστορία, στη κυκλοφορία του πρώτου δίσκου Queen το 1973.Από τον δίσκο A night at the opera στο οποίο συμπεριλαμβανόταν το θρυλικό Bohemian Rhapsody, στο ζενίθ της καριέρας τους. Από τον θάνατο του Freddie Mercury στο τώρα και πληθώρα υπόλοιπων γεγονότων που καθόρισαν την εξέλιξη των Queen.
Το βρετανικό συγκρότημα ξεκίνησε το 1971 με τους Freddie Mercury, Bryan May, Roger Taylor και John Deacon. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει πλούσια δισκογραφία που αποτελείται από 17 studio albums,πολλές ζωντανές ηχογραφήσεις και greatest hits δίσκους. Μετά το θάνατο του μοναδικού Freddie Mercury το 1991 το συγκρότημα συνέχισε να υπάρχει με guests όπως ο Paul Rodgers , φυσικά όμως χωρίς την ανάλογη επιτυχία διότι κάποιες φορές δεν ισχύει το ρητό ουδείς αναντικατάστατος!
Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 28 Νοέμβρη από την Universal Music, και οι φανατικοί οπαδοί ανυπομονούν έχοντας ήδη συγκινηθεί, το ίδιο και εμείς, μετρώντας όχι απλά τις μέρες,  αλλά τις ώρες!
πηγή: tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...